Logo DJs

Hem

Workshops

Milongor

Artister
Instruktörer

DJs

Anmälan

Lokaler

Boende

Galleri

Kontakt

Tangoverkstan

english English

 

Tidigare
Festivaler

Länkar

La Golondrina (Italien)

Maria Gemma de Lellis. Hon har varit DJ ungefär 5 år på milongan Il Melograno, Busto Arsizio i Italien. När hon väljer musik ser hon särskilt till att skapa en bra stämning och ett bra flöde på dansgolvet. Hon spear gärna traditionell klassisk tango och bemödar sig att följa en princip om progression för den bästa känslan och energin på pistan. Emellanåt spelar hon alternativ musik på nattens småtimmar när stämningen är som intensivast.

 

 

La Golondrina
Maria Gemma

Luis Cono (Sverige)

Luis Cono är en av Skånes mest kända och aktiva DJs. Varje vecka spelar han på Milonga Sofielund i Malmö. När han spelar känner han av dansgolvet i varje ögonblick och väljer musik i stunden beroende på atmosfären. Han har över 4000 tangolåtar i sin laptop. Luis träffsäkra musikval gör att du inte vill lämna dansgolvet.

 

 

Luis Cono
Luis Cono

 

Karo La Chica Stege (Belgien)

Karo började som DJ för ungefär tio år sedan efter att ha dansat tango över ett decennium. Hon har spelat i bland annat Tyskland, Belgien och Sverige.

Hennes hjärta hör till den klassiska tangon, och hon föredrar dansant musik med vågor av spänning och upplösning. Av och till spelar hon lite alternativ musik.

 

Karo Stege
Karo Stege