Intensitet, passion, känsla, musikalitet och närvaro! Välkommen att prova argentinsk tango med Charlotte Rivero, pionjär i Skandinavien med modern tangopedagogikqueertangopedagogik, där du tränas i förståelse för hela dansen och de båda rollerna oavsett vilket kön du har. Tango är för oss frihet, inspiration och danslust! Under Kurserna tränas du i närvaro, mindfulness, kroppsmedvetenhet/tangotekniker, musikalitet, kommunikation & tangorepertoar. Tangoverkstan- Roller i rörelse® finns i Stockholm och erbjuder terminskurser för alla nivåer från nybörjare till avancerade tangodansare.

Du är välkommen att  föranmäla dig till prova-på-tillfällena nedan. Info: tangoverkstan@yahoo.com, tel: 079-348 56 97


Prova på Argentinsk Tango & Feldenkrais NYBÖRJARE 


Plats: Dansstudion, Frejgatan 41, Stockholm  

Prova-på-tango för nybörjare utan erfarenhet. Du kan anmäla dig singel. Obs föranmälan. Prova tango i vår nybörjargrupp som startar 1/11. Efter  terminens första lektioner finns extra pedagogiskt stöd för dig som provar-på. Det blir som en semi-privatlektion i en minigrupp. Avgiften dras av vid tecknande av paket innevarande termin och räknas då som din första lektion i paketet. Betala avgiften till bankgiro direkt i samband med anmälan till Tangoverkstans bankgiro 5403-9557. Avgiften ska vara betald via bankgiro innan lektion pga begränsat antal platser. Kom gärna senast 17.45 för skobyte & avprickning.

 
Prova på Tango & Feldenkrais (kroppsmedvetenhet) 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod.  Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor. 

 
Anmälan Tango  &  Feldenkrais 2 timmar, 400 kr
Måndagar:    1/11, 8/12, 15/11, 22/11, 6/12
 
Anmälan Prova-på- Tango 1 timme, 240 kr
Måndagar:    1/11, 8/12, 15/11, 22/11, 6/12