Tangoverkstan- Roller i rörelse® erbjuder privatlektioner i Argentinsk Tango i Stockholm  samt  personlig träning i Kroppsmedvetenhet & Pilates.


Anmälan via mejl: tangoverkstan@yahoo.com


En privatlektion i argentinsk tango är ett sätt att höja din tangonivå om du känner att du står stilla i din tangoutveckling eftersom den inriktas bara på dig och dina behov.

Passa på att boka din egen privatinstruktion i tango och få hjälp med det just du behöver. Alla nivåer! Även nybörjare i tango är välkomna. Det kan vara ett alternativ för att ta sina första steg i tangon och snabbt slussas in i tangovärlden i Stockholm.
En privatinstruktion i argentinsk tango är också ett bra sätt att kicka igång igen efter ett uppehåll.
Personlig träning i  Pilates på matta

Pilates kan göra underverk för din tango genom att du förbättrar din hållning och lär dig att hitta balans i din kropp. Vi tränar på hur du kan röra dig funktionellt,  skonsamt och smidigt och samtidigt bygga upp inre styrka för  att kunna dansa avslappnat med minsta möjliga ansträngning. Vi utgår från dina behov och förutsättningar och lägger upp en plan utifrån det.

"Redan efter första gången märker du skillnaden, efter 10 gånger kan du se skillnaden och efter 30 gånger har du fått en ny kropp." 

Joseph Pilates, grundare av pilatesmetoden.
Personlig träning i  Feldenkrais

Kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Du vägleds i Awareness Through Movement (ATM) kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i dans, idrott och vardagens rörelser. 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.


Du får vägledning i dina rörelser i liggande,sittande och stående.
Allmänt om privatlektioner

Det är möjligt att komma ensam, i par eller en liten grupp om max 4 personer.

Tangolektionerna betalas två veckor i förväg via Tangoverkstans bankgiro 5403-9557, (ta med bankutdrag/kvitto).

För företag gäller företagspriser och fakturaavgift. 
Ta kontakt för en offert.


PRIVATLEKTIONER  FÖR PRIVATPERSONER VARDAGAR


Pris för  55 min: en person: 1500 kr  (inkl moms). Du ska vara fullvaccinerad mot covid19.


Pris för 55 min: par 1750 kr och minigrupp 3-4 pers  2000 kr (priser inkl moms). 

Helger gäller andra priser.


Det vanligaste är tangolektion 55 min men du kan välja privatinstruktion i tango från 55 minuter upp till 120 minuter eller mer för den som orkar speciellt om ni är en liten grupp.

Tangoverkstan och kurserna leds av tangoproffset Charlotte Rivero, Charlotte Rivero arbetar också som gästlärare på Sveriges kommuner och landsting, Teaterhögskolan, Danshögskolan och Gymnastik- och Idrottshögskolan. Läs mer om pedagogiken på Tangoverkstans hemsida.


Info Charlotte Rivero, 079-348 56 97 tangoverkstan@yahoo.com

Tangoverkstan- Roller i rörelse® Argentinsk tango i Stockholm.