Bli rörelsesmart och upplev rörelseflyt! Välkommen att prova första gången. Den här kursen passar dig utan förkunskaper men även dig som redan är bekant med Feldenkraismetoden
Kursinnehåll

Rörelsemedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Vi jobbar med Awareness Through Movement (ATM) rörelsekvalitet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i dans,  idrott och vardagens rörelser. 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig att vara rörelsesmart,  hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.


ATT TA MED:
Ta med egen yogamatta/liggunderlag eller filt/badlakan.
 Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i och extra strumpor/sockor.


Delta enstaka lektion kostar 240 kr för 1 timme. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Det går bra att du designar ditt eget paket 

Prova på Feldenkrais 1 timme kl 19-20 Avgift: 240 kr/lektion


LEKTIONER GES:  

1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 6/12   kl 19.00 - 20.00

 Info Charlotte Rivero, 079-348 56 97, tangoverkstan@yahoo.com

Tangoverkstan- Roller i rörelse®Tangoverkstans nybörjarkurs leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan.
Charlotte undervisar även i  medvetenhet genom rörelse och kroppsmedvetenhet via Feldenkraismetoden.  


VARMT VÄLKOMMEN!