Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Må 30 mar kl 18 till Må 30 mar kl 19
Prova-på Tango & Feldenkrais Alla nivåer! i Stockholm Vår 2020
Med Charlotte Rivero
Dansstudion, Frejgatan 41

Välkommen att prova första gången. Den här kursserien passar dig utan förkunskaper.


Det är inte nödvändigt att anmäla sig med partner. Vi byter både roller och partners men det går att bara dansa en roll om så önskas och också att öva med sin egen partner. De flesta brukar dock upptäcka fördelarna med att växla  partners och även att prova båda rollerna. Vi rekommenderar inneskor och bekväma vardagskläder.


Prova-på-tango för dig med tangoerfarenhet. Du kan anmäla dig singel. Vi roterar roller och partners. Obs föranmälan. Prova tango i vår nybörjargrupp som startar 17/2. Efter terminens första lektioner finns extra pedagogiskt stöd för dig som provar-på. Det blir som en semi-privatlektion i en minigrupp. Avgiften dras av vid tecknande av paket innevarande termin och räknas då som din första lektion i paketet. Betala avgiften till bankgiro direkt i samband med anmälan till Tangoverkstans bankgiro 5403-9557. Avgiften ska vara betald via bankgiro innan lektion pga begränsat antal platser. Kom gärna senast 17.45 för skobyte & avprickning.

 
Prova på Tango Nybörjare & Feldenkrais (kroppsmedvetenhet) 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod.  Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor. 


 
Anmälan Prova-på- Tango & Feldenkrais Nybörjare 1 timme, 225 kr

Måndagar kl 18-19:
den 17/2, 24/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 20/4, 27/4)Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15, [email protected]

Tangoverkstan- Roller i rörelse®


VARMT VÄLKOMMEN!

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust