Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Må 24 apr 2017 kl 18 till Må 24 apr 2017 kl 19.55
Prova på Tango & Feldenkrais för Nybörjare i Stockholm
Dansstudion, Frejgatan 41

Välkommen att prova-på-tango första gången  mot en avgift i vår nybörjarkurs.

Prova-på-tango för nybörjare utan erfarenhet. Du kan anmäla dig singel.
Vi roterar roller och partners. Obs föranmälan. 
Det blir som en semi-privatlektion i en liten minigrupp på 2-4 personer förutom den första gången  av terminen.NYHET! Kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Cirka 1 tim av lektionen baseras på kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i tangodansen. Ta med  filt/badlakan för "teknikdelen"  Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor och gärna träningssneakers.

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.ANMÄLAN TILL PROVA-PÅ!

Prova på kostar 300 kr för 2 timmar samma kväll och 200 kr för 1 timme. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften  kan sedan dras av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Prova på Tango & Feldenkrais 2 timmar kl 18-20 
Avgift: 300 kr


Prova på Tango 1 timme  kl 18-19
Avgift: 200 kr
Om Tangoverkstan

Tangoverkstan och kurserna leds av Charlotte Rivero, som har utvecklat tangopedagogik med normkreativt genusperspektiv utifrån genus/queerteori i Sverige. Charlotte Rivero arbetar också som gästlärare med tango & genusfrågor på olika institutioner, skolor och högskolor bland annat Sveriges Kommuner och Landsting, Teaterhögskolan, Danshögskolan och på Gih. Läs mer om pedagogiken på Tangoverkstans hemsida. Charlotte undervisar även kroppsmedvetenhet genom Feldenkrais-metoden.

Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15, [email protected]

Tangoverkstan- Roller i rörelse®
  VARMT VÄLKOMMEN!

Kostnad: 200-300 kr

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust