Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Kalendarium för Tangokurser mm i Argentinsk Tango i Stockholm

Välj datum  Share on Facebook Tweet

Ti 24 nov 2015 kl 18 till Ti 24 nov 2015 kl 21
FÖRARKURS TANGO för FÖLJARE! En ny dimension för dig som dansar följare
Med Charlotte Rivero
ABF, Teatersalen, 6 tr, Sveavägen 41

Följare kom och prova på förarrollen! Äntligen en kurs där du inte behöver anmäla dig med partner! Charlotte Rivero är pionjär med förarkurser för följare och firar i år 15-årsjubileum för dessa kurser! Vi kommer att gå igenom fördjupad teknik och musikalitet för förarrollen i tango vilket förutsätter att du behärskar grunderna väl som följare. Du bör ha dansat i minst 1-2 år som följare.  Kursen lämpar sig också för dig som dansar/dansat mest som följare men redan provat att föra eller för en hel del men vill bli säkrare och få mer flyt som förare.

Tanken är att ge följare möjlighet att lära sig föra och på så vis dessutom fördjupa sina färdigheter som följare.

Att lära sig föra tillför en ny dimension i tangon.

Efter kursen kommer du med övning att kunna dansa som förare på praktikor vilket innebär att du aldrig behöver sitta om du inte vill. Nu kan du öva båda rollerna. Nästa steg, efter lite övning,  är att börja föra på milongor.

Du kommer också börja att kunna delta ännu mer aktivt när du går andra kurser och komma ihåg turerna i större utsträckning

Anmälan


Tangoverkstan och kurserna leds av tangopedagog Charlotte Rivero, pionjär med förarkurser för följare. Charlotte Rivero arbetar också som gästlärare på Teaterhögskolan, Danshögskolan,  och Gih. Charlotte Rivero har lång erfarenhet som både förare och följare  och firar i år 15-årsjubileum för förarkurser  för följare!

Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15 [email protected] http:www.tangoverkstan.se

Tangoverkstan- Roller i rörelse®

Kostnad: 350

Tangokurs i Stockholm
Intensitet, passion, känsla och
musikalitet
Tangokurs i Stockholm
Tango är för oss frihet, inspiration
och danslust