<% WriteFBShareProperties(26) %>
Queer Tango i Stockholm
DJs

Share

Micaela Bertolotto (Sweden)

"I create the flow on the milonga dancefloor you desire and long for! Guaranteed golden tango tunes and cortinas in between the tandas. When I dj I compose the classical hits and a few surprises in a mix, to soothe the ears and tease the legs. I am an argentinian tangodancer and experienced tango-dj located in Sweden. I have now been a popular hired dj for four years on many weekly milongas and several festivals, both in Sweden and abroad and last year I won the dj-battle in Lisbon tangomarathon."

 

 

 

 

 

Micaela Bertolotto

La Golondrina (Italien)

Maria Gemma de Lellis. Hon har varit DJ ungefär 7 år på milongan Il Melograno, Busto Arsizio i Italien. När hon väljer musik ser hon särskilt till att skapa en bra stämning och ett bra flöde på dansgolvet. Hon spear gärna traditionell klassisk tango och bemödar sig att följa en princip om progression för den bästa känslan och energin på pistan. Emellanåt spelar hon alternativ musik på nattens småtimmar när stämningen är som intensivast.

 

 

La Golondrina
Maria Gemma

Charlotte Rivero (Stockholm)

Jag spelar på känsla och försöker läsa av energin på dansgolvet. Jag började Dja för 10-12 år sedan. Min främsta inspiration som Dj hittar jag i mina årliga resor till Buenos Aires milongor där jag speciellt uppskattar Mario Orlandos spelstil. Jag väljer främst både energirik och lyrisk musik som skapar ett sug efter att dansa, en puls på dansgolvet och förtätad stämning vilket innebär att jag fokuserar på Guldåldern. På milongor spelar jag oftast musik ordnad i tandor och cortinor vilket skapar en bra dynamik på en milonga. Det ger dansare en chans att lyssna innan de bestämmer sig för att dansa. Det hjälper också dansarna att gå av dansgolvet för att vila, titta eller välja en ny partner. Jag spelar regelbundet i Stockholm men även i andra städer och utomlands t ex Norge, Belgien och Buenos Aires.

 

 

Charlotte Rivero

Karo La Chica Stege (Belgien)

Karo började som DJ för ungefär tio år sedan efter att ha dansat tango över ett decennium. Hon har spelat i bland annat Tyskland, Belgien och Sverige.

Hennes hjärta hör till den klassiska tangon, och hon föredrar dansant musik med vågor av spänning och upplösning. Av och till spelar hon lite alternativ musik.

 

 

La Chica

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

© Tangoverkstan - roller i rörelse ®
Reservation för att informationen på denna sida kan komma att ändras