Välkommen att delta på  enstaka pilates klass eller rabatterat pilateskurspaket. I kurspaketet kan du välja att kombinera torsdagar och fredagar.
  • TORSDAG PILATESKURS 75 min kl 18.45-20.00.  
  • Anmälan Pilatesklass 160 kr  5 dec Tor 18.45     


  •  FREDAG KURS PILATES NYBÖRJARE  75 min kl 18.00- 19.15   

  • Anmälan Pilatesklass 6 dec Fre 18.00    

Ta på dig bekväm klädsel och ombyte till rena strumpor. Ta gärna med en handduk att rulla ihop och ha under huvudet i vissa övningar (eller en liten kudde.) Vi kommer att jobba solo stående och på matta.  Kom och prova första gången mot en avgift som sedan dras av! 

Vi går igenom Pilates grundprinciper i olika övningar. Passa på att bygga upp inre styrka, hållning, koordination och smidighet

Kom och prova och se/känn vad pilatestekniker kan göra för ditt vardagsliv och fysiska aktiviteter. Vi övar solo och bygger upp styrka inifrån i olika övningar för att kunna röra oss effektivt och skonsamt med minsta möjliga ansträngning. Vi stärker  rygg, knän, fötter och skuldror och förbättrar vår hållning, balans och "den inre korsetten", magstödet. Vi jobbar med att hitta närvaro, balans, hållning, ett stabilt center och elasticitet i kroppen samtidigt som vi jobbar fokuserat för att få precision, smidighet och kvalitet i rörelser. Vi jobbar alltså med de små strukturerna och det är inte konditionsträning som du blir svettig av. 


Ta med ombyte till rena strumpor och en liten handduk att ha under huvudet samt bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i. Det finns mattor i lokalen.

VAD ÄR PILATES? Se detta: En liten skojig film om Pilates och metodens skapare!Foto: Airi Iliste

Tangoverkstan och kurserna leds av tangoproffset  Charlotte Rivero.  Charlotte arbetar också som gästlärare på Sveriges kommuner och landsting, Teaterhögskolan, Danshögskolan och Gih. Läs mer om pedagogiken på Tangoverkstans hemsida.

Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15 tangoverkstan@yahoo.com

Tangoverkstan- Roller i rörelse®